Tjolittas blogg

Tjolittas blogg

Om vår blog

Vi skall använda bloggen som en dagbok, där vi skriver om det som händer och sker på och om Tjolitta

Nick Borgen Trettondagsafton!!

DiversePosted by Lene Karlsson Mon, January 18, 2010 21:54:18

En mycket spexig Nick Borgen äntrade scenen på Tjolitta och bjöd på allt från Cornelius Wresvik till melodifestival vinnaren Alexander Ryback. Många fräcka och kanske inte så rumsrena historier & sånger som gjorde att publiken fick sig många "goa" skratt!!

I pausen bjöds på kaffe och tårtbuffe eftersom självaste Nick fyllde år denna dag,och hela publiken ställde sig upp å sjöng " ja må han leva " för han. Tyvärr så va det inte så många som kom och underhölls denna kväll. Kanske berodde det på kylan, eller så får vi inse att det kanske inte går att gå ut en vardagskväll här på vischan... Men ett stort TACK till er alla som kom och vi hoppas ni hade lika kul som oss!!

MVH Tjolittas styrelse/festkommite.

  • Comments(0)//blogg.tjolitta.se/#post61

Ännu mera julstök!!

DiversePosted by Lene Karlsson Mon, December 14, 2009 18:42:14

En stämningsfull kväll med massor av julsånger, komik och glada människor.Lena Näslund, Ulrik Spjut, Mathias Blad & Lasse Magnell från värmlandsoperan bjöd på fantastisk underhållning.

65 glada gubbar & gummor kom och ryktes med i julstöket. I pausen var det fika med skinksmörgås & kaffe & även den obligatoriska lotteriförsäljningen. Många glada vinnare blev det.

Ett STORT tack till Adele i Norane som bakade den goda kakan, uppskattat!! & till Gerd & Ylva för de fina vinsterna.

Tack för en kul kväll.

MVH Festkommitten!

  • Comments(0)//blogg.tjolitta.se/#post59

Festkommittè möte 26 okt

DiversePosted by Lene Karlsson Mon, October 26, 2009 21:34:58

Ikväll hade vi möte på landsbygdservice kontoret i Svensbyn. En varm och mysig lokal att ha möte i och med god förbeställd fika. Detta kan vi varmt rekomendera till andra föreningar!

Festkommittèn

  • Comments(0)//blogg.tjolitta.se/#post57

Arbetsdag på Tjolitta

DiversePosted by Lene Karlsson Sun, October 18, 2009 20:20:18

Lördagen den 11 oktober var det arbetsdag på Tjolitta. Trappan skulle breddas så att den blir mer handikapps vänlig. Det var mycket jobb, men det löste sig till slut. Närvarande var Kennet, Rasmus K, Lars-Åke J, Thomas S Inga-lill, Göran L, Ann-Britt, & Per T. Ann-Britt var i köket och fixade "goda" hamburgare med bröd & tillbehör, som Silleruds IF bjöd på för dagen. Det spikades också kabel till hörslingan som sen installerades onsdagen den 14 oktober, och är nu klar för bruk.

TACK TILL ALLA SOM VAR DÄR!!

  • Comments(0)//blogg.tjolitta.se/#post56